Jag heter Catharina Fransson och bor i norra delen av skåne med min man och vår underbara dotter. Jag kommer ursprungligen från Skövde men flyttade hit i slutet av åttiotalet. Till vardags jobbar jag heltid som förskollärare. Att skapa har alltid intresserat mig ända sedan jag var liten och då arbetade jag mest i textila material i form av klädsömnad och vävning.

För ett par år sedan gick jag min första kurs i silversmide och kände direkt att detta var något för mig. Att arbeta i silver är otroligt roligt, stimulerande och utmanande. 

Anledningen till att jag startade upp min hemsida var att jag gjorde ett namnsmycke med hjärtat och texten Ex animo till min dotter. När sedan en av mina kollegor såg smycket ville hon ha ett likadant fast med hennes barns namn på. Då även fler vänner och bekanta hörde av sig och ville ha mitt namnsmycke så bestämde jag mig för att våga satsa på min smyckestillverkning. 

Jag hoppas att du finner något som du tycker om och har du egna ideér på ett silversmycke så hör av dig så kan vi ta fram något tillsammans. 

Cathis.

 
Facebook

Gilla

Cathis design

Cathis

Jag